Veelgestelde vragen

Kom je er niet uit?

Veelgestelde vragen

Overal een antwoord op.

Heb je een vraag? Kijk dan hieronder naar de veelgestelde vragen, misschien zit je antwoord er wel tussen. Staat je vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Onze helpdesk staat dagelijks voor je klaar om de vragen die je hebt te beantwoorden. Wij helpen je graag verder.

Door je gratis in te schrijven op de nieuwsbrief van Koopkracht mis je niks op het gebied van deals op jouw vaste lasten.

Door je gratis in te schrijven op de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle exclusieve deals.

Wij van Koopkracht bieden je wekelijks fantastische deals op het gebied van jouw vaste lasten. Wil je nou niets missen. Schrijf je dan gratis in op de nieuwsbrief en krijg jouw exclusieve deals.

Wij van Koopkracht zijn al sinds 2013 actief op de markt van vaste lasten. Wij doen er alles aan om fantastische deals voor je binnen te halen op het gebied van jouw vaste lasten. Wij zijn dagelijks bezig om exclusieve deals voor je op te zoeken.

Wij zijn dagelijks op zoek naar de mooiste deals om te kunnen besparen op jouw vaste lasten, zodat je niet teveel betaalt.

Onze visie is dat huishoudens jaarlijks te veel geld laten liggen en dit willen tegen gaan met de service van Koopkracht. Wij willen huishoudens in Nederland bewust maken van de stappen die zij kunnen zetten om maandelijks en jaarlijks geld te besparen.

Koopkracht is vanaf 2013 uitgegroeid tot een van de grootste collectieven van Nederland. Na enkele jaren stonden er meer dan 1 miljoen mensen ingeschreven op de site. Daarnaast zijn we bekend geworden van het RTL 4 programma Dubbeltje Op Zijn Kant.

Ja! Alles op Koopkracht is gratis en voor iedereen toegankelijk, en dat blijft zo! Het is ook niet nodig om een account aan te maken of je e-mailadres op te geven, je hebt altijd kosteloos toegang tot alles op de website.

Met verreweg het grootste gedeelte van de winkels op onze website werken we samen op basis van het performance based marketing model. Dit houdt in dat we een klein bedrag ontvangen wanneer jij van een kortingscode van deze winkels gebruikmaakt. Om jou een zo goed mogelijke ervaring te bieden hebben we enkele grote merken gratis opgenomen op onze website, en houden we ook hiervan een actueel overzicht van kortingen bij.

Wij hebben regelmatig contact met adverteerders om je de beste exclusieve acties te kunnen bieden. Deze exclusieve acties vind je enkel en alleen op Koopkracht.nl en mogen ook niet door derden worden geplaatst.

Een actie kan van alles zijn, van een kortingscode voor €5,- korting op jouw bestelling of 10% korting op het gehele assortiment, tot gratis verzending van je aankoop of een gratis product. Naast kortingscodes publiceren wij ook acties die verwijzen naar relevante aanbiedingen en sale pagina’s.

We bieden je exclusieve deals en leuke sales. Deze worden dagelijks geüpdatet.

Staat je vraag er niet tussen?

Vraag het onze helpdesk

Onze helpdesk staat dagelijks voor je klaar om de vragen die je hebt te beantwoorden. Wij helpen je graag verder.