Wat heb ik allemaal nodig om ADSL/VDSL te kunnen installeren?

De meeste onderdelen die nodig zijn voor het installeren van een ADSL/VDSL verbinding worden geleverd door de provider naar keuze. Houd rekening met de volgende eisen om een ADSL/VDSL verbinding succesvol te installeren:

• Computer: Windows: 98, Me, 2000 of XP. Mac OS 8.x of hoger*
  • Computer: Pentium-processor, minimaal 166 Mhz. Mac Power PC60 x, G3 & G4 of iMac
  • Computer: Een netwerkkaart of een vrij PCI-slot in je computer voor het aansluiten van een netwerkkaart
  • Een actieve KPN telefoonlijn (analoog of ISDN2)
  • Een goedgekeurd ADSL modem indien deze niet bij jouw abonnement is geïncludeerd. Let in dit geval ook op dat je bij sommige aanbieders zelf een splitter moet aanschaffen.

Koopkracht maakt gebruik van cookies voor verschillende doeleinden. Door verder gebruik te maken van koopkracht stem je in met het plaatsen en uitlezen van cookies op onze website. Je kunt altijd je cookie-instellingen wijzigen.
Cookies op onze website
Functionele cookies
Deze cookies zorgen ervoor dat de website goed functioneert. Ook gebruiken wij functionele cookies voor het opsporen van misbruik van onze website en diensten.