Hoe werkt het installeren van internet?

Het installeren van internet is heel eenvoudig en duurt ongeveer 10 minuten. In het doe-het-zelf installatiepakket ontvang je een uitgebreide handleiding over hoe je het modem moet aansluiten op het internet. In het installatiepakket zitten ook alle benodigde kabels. Je kunt bij het kiezen van een abonnement aangeven dat je een ‘gratis monteur installatie’ wilt. Dit doe je via de filters links van de aanbiedingen. Een aantal providers bieden een 100% installatiegarantie. Dit betekent dat er een monteur langs komt als de installatie niet mocht lukken en men jou niet telefonisch kan helpen. Dit staat aangegeven bij de specificaties.
Koopkracht maakt gebruik van cookies voor verschillende doeleinden. Door verder gebruik te maken van koopkracht stem je in met het plaatsen en uitlezen van cookies op onze website. Je kunt altijd je cookie-instellingen wijzigen.
Cookies op onze website
Functionele cookies
Deze cookies zorgen ervoor dat de website goed functioneert. Ook gebruiken wij functionele cookies voor het opsporen van misbruik van onze website en diensten.