Hoe kan ik zelf digitale televisie installeren?

Interactieve tv (via ADSL, VDSL, kabel of glasvezel) Via het doe-het-zelf pakket van de provider kun je interactieve tv gemakkelijk zelf installeren via de bijgeleverde handleiding. De kabel providers (Ziggo en UPC) en een aantal aanbieders van glasvezel sturen ook nog een ouderwets analoog signaal mee (basiszenders) voor de tweede of derde tv. Voor het aansluiten van meerdere tv’s op Interactieve tv bestel je een extra ontvanger of recorder (meestal met korting tot een maximum hoeveelheid ontvangers per abonnement). Uitzonderingen hierop zijn de interactieve tv abonnement van KPN en Ziggo waarbij je binnen jouw abonnement standaard tv kunt kijken op een computer, laptop of tablet. DVB-T (Digitenne tv) Via het doe-het-zelf pakket van de provider kun je Digitenne tv gemakkelijk zelf installeren via de bijgeleverde handleiding. Je kunt per abonnement maximaal drie tv-toestellen aansluiten. Iedere tv heeft een aparte digitale ontvanger of recorder nodig. De eerste krijg je gratis in bruikleen, de overige twee kun je huren voor een klein bedrag extra per maand.
Koopkracht maakt gebruik van cookies voor verschillende doeleinden. Door verder gebruik te maken van koopkracht stem je in met het plaatsen en uitlezen van cookies op onze website. Je kunt altijd je cookie-instellingen wijzigen.
Cookies op onze website
Functionele cookies
Deze cookies zorgen ervoor dat de website goed functioneert. Ook gebruiken wij functionele cookies voor het opsporen van misbruik van onze website en diensten.